Jaktlabradorvalpar 2019

Födda 6 Augusti. Leveransklara 1 Oktober. Det blev 11 valpar (6+5) och det finns valp kvar.

Vi kommer att ha kontinuerlig samträning för de som önskar att följas åt på vägen mot vuxen apportör. Vi ordnar årligen bl.a. en gemensam fasanjakt för Team HG / de som är redo för utmaningen.

MEADOWLARK WATER OF LEITH (e. SE J(A)CH DK JCH DK FTCH GBFTW Lakedown Diawl Bach, u. Meadowlark Brodie)

Född 2016.

Lejt är en naturbegåvning som vi är mycket tacksamma för. Hon har varit med som apportör på nästan all sorts fågeljakt.

Hon är trygg att ha med sig vid sidan och hon är kraftfull då det är hennes tur. Lyhörd med en stor vilja att vara till lags. Hon hjälper oss även på eftersök och det är något som vi kommer att vidareutveckla på sidan om fågeljakten.

En fin gårds/familjehund.

Jakt är vår prioritet med våra egna hundar. För att bl.a. få inträdesbiljetten till t.ex. A-prov fick hon till att börja med hämta hem en 1 nkl på B-prov hösten 2018. Bara lovord. Fortsättning följer.

Här kan man läsa mer om Lejt’s far Red (SE J(A)CH DK JCH DK FTCH GBFTW Lakedown Diawl Bach) https://www.jaktjournalen.se/red-en-apportor-utover-det-vanliga/

HD: A
ED: Ua/0
Ögon: Ua

PRA-prcd: Hereditärt fri

Jakt: B-prov 1 nkl

Rasdata: Meadowlark Water Of Leith

DRUMGOOSE DAREDEVIL (e. GB FTCH Lavenghyl Malusi, u. INT FTCH The Newcam Boss)

Född 2016, importerad 2018.

Lotta beskriver Filou som lugn, följsam och fokuserad. Stark och orädd tar han sig an uppgifter. Han är hörsam. En duktig markör och viltfinnare med stor vattenpassion. God mot allt och alla.

HD: A
ED: Ua/0
Ögon: Ua

PRA-prcd: Hereditärt fri
CNM: Hereditärt fri

Jakt: A-prov 1:a pris KKL, B-prov 2 Ökl

Övrigt: FART-testad

Rasdata: Drumgoose Daredevil

 

Foton på Filou (Drumgoose Daredevil) tillhör Lotta Luciani. Mer information och fler foton finns på hans egen sida:  https://www.kennelredmountain.se/filou

 

Vi uppdaterar kontinuerligt på Hunters Guild’s FB sida.

 

Marika Mogelind
marika@huntersguild.se

Om du är intresserad av valp eller har funderingar får du gärna ta första kontakt via mail/pm. Jag är bl.a. nyfiken på dina tidigare erfarenheter av hund och dina förhoppningar/mål med din framtida valp.

Tel 070-041 27 66  Jag kan tyvärr vara svår att nå på telefon, särskilt under hösten, men jag ringer upp så fort jag kan om du lämnar ett meddelande/ditt telefonnummer.

Valpar planeras. Jaktcockerspaniel och jaktlabrador till nytta och glädje.